за нас

За фирма MGinox.com

Фирма MGinox.com е ресурс, изцяло посветен на продажбата на отоплителни системи с водно отопление, радиатори, котелни помещения и други. Водоснабдителни и канализационни системи. На нашия сайт можете да намерите подробни статии по много теми, които ви интересуват. Почти всеки материал е снабден с подробна визуална реплика и придружен със снимков материал, било то собствена продукция или продукция на нашите колеги. Материалите се създават въз основа на нуждите на потребителите или на базата на чести въпроси, които ни задават нашите клиенти. Сайтът е активен от 2000 година и първоначално е замислен като проект, насочен към подобряване на уменията на занаятчиите. Като основен източник на знания бяха създадени подробни визуални видео курсове за инсталиране на инженерни системи. Инженер Георги Георгиев е главен експерт във фирма MGinox.com, който отговаря за производството на кюнци и димоотводи от иноксова стомана и вноса на материалите за отопление.

За нас и фирма MGinox.com

Фирма MGinox.com е най-големия доставчик и разработчик на отоплителни системи в България. Въз основа на частични производствени мощности и добре координирана работа на проектно-монтажните отдели организирахме пълен цикъл на работа в секция отопление, проектиране, доставка, монтаж, автоматизация и поддръжка. Нашата основна цел е да предложим 100% гама от услуги на нашите клиенти. Сами успяхме да покрием буквално всички искания на нашите клиенти в областта на отоплението, без да се ограничаваме до стандартни или типични решения. Основната цел е качество и наличност. Ние разполагаме с голям склад от асортименти, който се намира в столицата на Република България. Стремежът към изцяло ново ниво на качество и обслужване ни позволи да съберем под един покрив екип от съмишленици. 30 висококвалифицирани любознателни специалисти, нетърпеливи да спечелят всякакви трудни задачи. Овладявайки нови технологии и непрекъснато усъвършенствайки своите умения, нашите майстори охотно споделят своите знания.

Дизайнерски решения

за нас. Описания на дизайнерски решения, нашата откритост гарантира информираността и комфорта на всеки клиент. Голям асортимент от оборудване. Каталогът ни съдържа около 70 световни марки и повече от 10 000 продукта. Тук със сигурност можете да изберете необходимите елементи за отопление. Сложност на услугите. Не е нужно да губите времето си и да се задълбавате в детайлите на проекта – ние сме го проектирали вече. Индивидуален подход. Пълна концентрация върху проекта, потапяне в задачите и желанията на клиента е нашата рецепта за ефективно сътрудничество. Премахнахме думата „повърхностност“ от речника си, замествайки я с понятията „плодотворност“ и „доволен клиент“. Професионален екип. Опитни инженери ще работят по вашата задача, като редовно преминават обучения и възприемат най-добрите практики при изпълнението на проекти. Собствено производство. Придружаващите инженеринг и компоненти за отоплителни системи от собствено производство, ще ви позволят да отговорите на вашите интереси и предимства.

Оптимизиране на работата

за нас. Нашият високоспециализиран отдел гарантират ефективността и качеството на изпълнението на вашия проект. Техническият отдел за избор на оборудване, екипът по проекта, екипите за монтаж, екипът по логистика и мобилни сервизи, маркетинговият отдел. Изпълнение на поетите задължения. Продуктова гама. Попълнихме асортимента с всичко необходимо, за да осигурим система за отопление и климатизация, отопление на помещение за всякакви цели. Нашият огромен склад е оборудван със стелажи и стелажни системи, на които рафтовете са на 100% запълнени с необходимите елементи за отопление. Ние продаваме всякакъв вид оборудване, което е свързано с отопление. Намирането на необходимото оборудване е лесно. За целта сайтът разполага с удобна лента за търсене, както и филтри за избор на желания продукт. Всички продукти са разделени на 4 секции – Вентилация | Климатик | Отопление | Монтажни елементи, които са поставени в категории, което значително опростява навигацията. Всички продукти, представени на сайта, са достъпни за поръчка на много изгодни цени и условия!

Подобни публикации

Сайта е изработен от Seo-visia.com