Каталог за кюнци

каталог за кюнци

Кюнци от инокс AISI 304

AISI 304 e неръждаеми стомани със средна производителност са намерили широко приложение в различни области и индустрии. Най-добре се използва в леко корозивна среда и при умерени температури. Добрата топлоустойчивост му позволява да се използва при доста високи температури. Въпреки че продължителното излагане на високи температури не се препоръчва. Тъй като това засяга физическите свойства, по-специално механичната якост. Може да се използва с газово отоплително оборудване. Каталог за кюнци. Въпреки че стоманата AISI 304 няма достатъчна устойчивост на киселини и корозивни вещества. В резултат на това експлоатационният живот е значително намален. Но стоманата AISI 304 е феритна с титан, следователно има добри якостни характеристики. Освен това се отличава със своята работоспособност, подходящ за щамповане и други видове обработка. AISI 304 не съдържа хром, поради което има добра устойчивост на основи и киселини. Не е чувствителен към корозия.

Каталог за кюнци

Стоманите AISI 304 се използват успешно за вентилационни системи. Канали и други елементи на комина, дренажни тръби и други части на комуникационни системи. Често се използват в автомобилната индустрия за производство на отработени газове. Както и за производство на части за перални и съдомиялни машини, ютии и други домакински уреди. Подходящ за производство на декоративни предмети, прибори за хранене, кухненско и ресторантско оборудване, качулки, контейнери и други. Материалът е намерил своето приложение в хранителната, химическата, нефтопреработващата промишленост. Комини стандарт изработени от аустенитна неръждаема стомана AISI 304. Дебелината на стената може да бъде 0,5 мм, 1,0 мм, 1,5 мм, 2,0 мм. Каталог на комини AISI 304.

Добра топлоустойчивост и умерена устойчивост

Ползи: добра топлоустойчивост – издържа на 500-700 ° С, за кратко време – до 900 ° С, гаранция – 10 години. Умерена устойчивост на киселини и други агресивни вещества, ниска цена в сравнение с аналозите. AISI 304 е високолегирана аустенитна неръждаема стомана. Основната характеристика е ниското съдържание на въглерод, максимално допустимата стойност съгласно GOST е 0,08%. Той осигурява на стоманата добра устойчивост на киселини и други агресивни химикали. Съдържанието на никел в сплавта е не по-малко от 10%. Комбинацията от никел и хром осигурява висока устойчивост на корозия независимо от условията на работа. Стоманата AISI 304 се счита за основния клас неръждаема стомана, използвана в промишлеността, строителството и други области. Незаменим материал за производство на вътрешни кожуси на комини, които са податливи на постоянно излагане на кондензат. Киселинни съединения и температурни промени. Комбинацията от високо качество и достъпни цени определя голямо търсене и търсене на пазара.

Характеристики на стоманата и тяхното приложение

Съотношението на елементите в сплавта определя високата механична якост, способност за формоване, устойчивост на корозия и жилавост. Характеристиките на стоманата включват отлични нискотемпературни свойства. Една от основните области на приложение на стомана AISI 304 е производството на комини и вентилационни системи. В строителството се използва и за производство на тръби за различни цели. Стоманените листове се използват за резервоари, контейнери с различен капацитет, контейнери, както и за различно оборудване. Добрата киселинност на стоманата AISI 304 я прави популярна в химическата промишленост. Той служи като основен материал за производството на системи и контейнери, използвани за изпомпване и съхранение на киселини и реактиви. Материалът е намерил широко приложение в хранително-вкусовата промишленост, тъй като отговаря на съществуващите стандарти. Използва се за производство на контейнери и тръбопроводи за различни напитки. Както и прибори за хранене, кухненско оборудване и аксесоари.

Каталог на кюнци AISI 304

Комини стандартна баня са изработени от неръждаема стомана от аустенитен клас AISI 304, дебелина на стената – 0,4 мм. Каталог на комини AISI 304. Ползи: експлоатационен живот – повече от 10 години, топлоустойчивост – до 800С, умерена киселинна устойчивост, добра устойчивост на корозия. Подробности: AISI 304 е високолегирана хром-никелова стомана от аустенитния клас. Характеризираща се с висока топлоустойчивост и устойчивост на висока температура. Поради тази причина той е много подходящ за производство на комини за бани и оборудване за твърдо гориво. Включително тези, работещи на въглища. Допуска се продължително излагане на високи температури, докато характеристиките на материала остават непроменени. Високото съдържание на хром осигурява добра устойчивост на корозия и агресивни химикали. Включително разредени алкални разтвори, някои неорганични киселини и разредени съединения на органични киселини. Не корозира, дори ако отделните елементи са заварени в умерено корозивна среда. Но не са подходящи за използване при силно окисляващи условия.

Характеристики, химични и физични свойства

Поради своите добри характеристики, химични и физични свойства. AISI 304 се използва успешно за производството на оборудване за химическата и нефтопреработващата промишленост. Често се използва за производство на коминни системи, които са съвместими с котли на газ. Твърдо гориво и течно гориво, както и печки и камини. Стоманата AISI 304 е отличен материал за комини на сауни печки, топлообменници, камини и друго оборудване, работещо при високи температури. В автомобилната индустрия се използва за производство на изпускателни системи. Обхватът на приложение не се ограничава до това. Материалът е подходящ за авиационната индустрия. От него често се правят електрически нагревателни елементи и оборудване за хранителната промишленост. Подходящ и за тръбопроводи, пренасящи агресивни химикали или хранителни продукти. Стандартните и киселинноустойчивите кюнци за печка са изработени от феритна стомана AISI 304, дебелина на стоманата 0,4мм и 1мм.

Каталог на комини AISI 304

Ползи: висока устойчивост на киселини, добра обработваемост и добре подходяща за щамповане. Намален коефициент на линейно разширение при нагряване, въпреки че топлопроводимостта е по-висока. Топлоустойчивост до 200С. Подробности: AISI 304 е хром-молибденова неръждаема стомана с добра устойчивост на киселини и други технически характеристики. В много отношения металът е подобен на AISI 304, с тази разлика, че не може да издържа на високи температури. Препоръчва се работа при температура не по-висока от 200 C, въпреки че е разрешено краткотрайно излагане на по-високи температури до 450 градуса. Най-често се използва за коминни системи за газови котли. Не е подходящ за използване с оборудване за твърдо гориво поради краткия му експлоатационен живот при излагане на високи температури. Високата устойчивост на киселини се осигурява от присъствието на молибден в състава. В допълнение, сплавта също се характеризира без съдържание на хром. Незначителната корозия може да се появи само при продължителна употреба на материала в силно концентрирана кисела среда. Постигната е висока якост и устойчивост на механични натоварвания поради ниското съдържание на въглерод. Обикновено концентрацията му не надвишава 0,55%.

Неръждаемата стомана AISI 304

Неръждаемата стомана AISI 304 се използва успешно за производството на елементи от коминни системи. Материалът се използва широко при производството на продукти за водопроводни и други комуникационни мрежи. От него се правят тръби с различен диаметър и фитинги. Често се използва за производство на отоплително оборудване, топлообменници, елементи на котелно оборудване и други. В строителството се използва под формата на ламарина или тръби с различен диаметър. Подходящ за производство на контейнери и контейнери за различни цели, селскостопанско и друго оборудване. Продукти за химическата промишленост и други области на човешката дейност. Кюнци Standard Premium SP са изработена от аустенитна стомана клас AISI 304 дебелина на стената 0,5 мм, 1,0 мм, 2,0 мм. Каталог за кюнци AISI 304. Ползи: висока топлоустойчивост – до 800С, най-добрата устойчивост на киселини сред аналозите. Дълъг експлоатационен живот – повече от 10 години, като всички добри неща, не евтини.

Каталог за кюнци

AISI 304 е подобрен клас стомана AISI 304. Добри показатели са постигнати чрез добавяне на молибден и по-високо съдържание на никел. Поради това сплавта се характеризира с висока якост. В същото време се поддава добре на обработка, включително щамповане, тъй като има добра пластичност. Основната характеристика е отлична киселинна устойчивост. Материалът може успешно да се използва в среда на продължително излагане на агресивни вещества. Той е подходящ за приложения, където се образува конденз, поради което често се използва за комини на газово оборудване и дизелови котли. AISI 304 неръждаема стомана може лесно да издържа на високи температури. Позволено е постоянно излагане на температури от 600-800 градуса. Това прави възможно използването на сплавта за отоплително оборудване с твърдо гориво. Без риск от намаляване на експлоатационния живот или намаляване на техническите характеристики, якостта и други физични свойства. Има по-висока цена, която напълно се изплаща от дългия му експлоатационен живот.

Приложение

Каталог за кюнци. Поради високата си устойчивост на корозия, устойчивост на киселини и механична якост. Неръждаемата стомана AISI 304 намери приложение в различни индустрии и области на човешката дейност. Идеален за производство на коминни системи, които могат да се използват с различни видове оборудване. По-специално с газови и дизелови котли, които се характеризират с голямо количество кондензат. Сплавта е подходяща за производство на резервоари. Контейнери и оборудване за химическата, нефтопреработвателната, минната промишленост. Успешно се използва в хартиени фабрики и фармацевтични фабрики. Освен това е отличен за използване в различни сектори на индустрията. Тъй като отговаря на най-строгите изисквания и стандарти.

Подобни публикации

Сайта е изработен от Seo-visia.com