Кюнци в София

кюнци в софия

Кюнци от инокс в София

Компанията за отопление в град София, MGinox произвежда кюнци от неръждаема стомана с различни конфигурации и възможности за избор на дебелина на стомана, марка и изолация. MGinox е единствената компания на българския пазар, която предлага толкова широка гама от конфигурации. Кюнци в София. Възползвайте се от нашия уникален каталог, за да откриете и да определите конфигурацията на вашият комин. Кюнците, които са изработени от неръждаема стомана, са отлично решение за отстраняване на въглероден окис. И други опасни за човека елементи, които се отделят от отоплителното тяло в резултат на изгарянето на гориво вътре в него. Коминните системи, изработени от неръждаема стомана, са чудесни за всички видове котли, печки, камини и друго отоплително оборудване. Модерните кюнци от неръждаема стомана са изработени от специален вид топлоустойчив метал. Те се използват за отвеждане на дима в комина от печката, която развива впечатляваща температура и са абсолютно безопасни за хората.

Кюнци в София

Този тип кюнци се състои от две тръби, между които има топлоизолационно уплътнение. Паралелно с тях се произвежда и комплект съединители, колена, тройници, крайни елементи, дефлектори, които са сходни по диаметър. Фугите на кюнците от този тип са херметически затворени, монтажът им е лесен и евтин. Монтирането на кюнци от неръждаема стомана ще ви помогне веднъж завинаги да разрешите проблема с премахването на въглеродния окис от отоплителното тяло във вашия дом! Диаметърът на коминните системи може да варира от 140 до 300 милиметра. Диаметърът се избира въз основа на параметрите на разклонителната тръба от вашия отоплителен модул. Кюнците, изработени от неръждаема стомана на цена, са много по-достъпни, отколкото тухлените комини. Нашата компания в София, произвежда кюнци с дебелина до 1,0 милиметър и дължина до 2 метра, използвайки съвременно технологично оборудване. Ние произвеждаме широка гама от продукти от иноксова и неръждаема стомана, с метално покритие.

Защо е изгодно да закупите кюнци от неръждаема стомана?

Каква е тяхната гъвкавост и защо си струва да купувате и монтирате кюнци от София от иноксова стомана? Първо, такива кюнци съчетават добре функциите на добра тяга и перфектна плътност, което предотвратява изтичането на излишни газове. Също така, благодарение на неръждаемата стомана, няма да имате проблеми със сажди. Кюнците от инокс или от неръждаема стомана са доста лесни и удобни за инсталиране. Едно от най-големите предимства е модулността. Тоест, благодарение на това ще можете да сглобите доста сложни конфигурации от елементи, които в идеалния случай ще се поберат във вашата сграда. Също така, не се притеснявайте за това, как кюнците реагират на агресивните ефекти на всички отработени газове. Тъй като неръждаемата стомана може да се похвали с високата си устойчивост на такива елементи. Кюнците от неръждаема стомана имат висока устойчивост на корозия. Те са нечувствителни към влага и могат да издържат на всякакви температурни колебания.

Избор на кюнци

Коминът е неразделна структурна част от вашия дом. Неговият избор и инсталиране трябва да се подхожда възможно най-внимателно. Тъй като той осигурява навременното отстраняване на продуктите от горенето от системите, които са инсталирани в къщата. Ако все още не сте решили да направите избор, обърнете внимание на кюнци от неръждаема стомана. Днес кюнците от иноксова стомана са най-универсалното решение за вашия дом. Те отговарят на почти всяка отоплителна система, като, печка, камина, газов бойлер или котел на твърдо гориво. В допълнение към стандартните продукти, ние приемаме поръчки за производство на части според чертежи или проекти. Гарантираме ниски цени и високо качество благодарение на собственото ни производство и контрол на качеството на продукта. Сред основните предимства на модулните комини от неръждаема стомана под търговската марка MGinox е необходимо да се подчертаят три основни: модерност, качество и надеждност.

Автоматизиран процес

Кюнците на „MGinox“ са перфектно съчетани с всички известни отоплителни продукти. Тези кюнци са съвместими и с голямо разнообразие от горива, като, дърва, въглища, пелети, дизелово гориво и други. Те са широко разпространени не само в частния сектор, но също така активно се използват в големи промишлени и индустриални съоръжения, като фабрики и големи обществени сгради. Автоматизирания процес за производство на кюнци се състои от, високо прецизно оборудване и инсталации за оформяне на краищата на коминните тръби. Ултра прецизни единици за производство на тройници. Специална компютърна система, отговорна за наблюдението на всяка операция. По линията на модулните кюнци от иноксова и неръждаема стомана. При производството на кюнци в София се използват най-новите, най-подходящите и ефективни разработки: както технологични, така и научни.

Ултрамодерно оборудване

Ултрамодерното оборудване на завода. Собствената изследователска лаборатория, богат опит в производството и успешно изпълнение на проекти с най-висока сложност. Ни позволяват да осигурим безпрецедентна гаранция за своите продукти за период от 100 години. Основният материал за производство на кюнци е иноксова и неръждаема стомана. Комините и кюнците от иноксова и неръждаема стомана са предназначени за използване в най-тежките климатични условия. Способни да издържат на впечатляващи температурни натоварвания: краткосрочни при 1000 градуса по целзий и работещи при 750 градуса по целзий. Комините са изработени от неръждаеми стомани AISI 304, известни със своето качество и здравина. Те имат повишена плътност и пожаробезопасност. Наличието на всички видове стоманени елементи позволяват монтаж в различни равнини, заобикаляйки трудни зони, без да се нарушава тяхната цялост. Допълнителните елементи позволяват инсталирането на комини, както на закрито, така и на открито.

Кюнци от неръждаема стомана

Ето защо, преди да закупите кюнци от неръждаема стомана, за правилния подбор на компоненти, трябва да вземете решение за опцията за монтаж. Висококачествените неръждаеми кюнци са изработени от нисковъглеродни, аустенитни, високолегирани стоманени класове като: AISI 304. Дебелината на стоманения лист, от който са направени кюнците от неръждаема стомана, е 0,4 и 1 милиметър. Закупуването на кюнци от неръждаема стомана не е трудна задача, ако правилно подходите към избора на система за отвеждане на дим. При избора е изключително важно да се прецени какъв вид гориво ще се използва. AISI 304 е високолегирана аустенитна стомана. Този клас стомана е подходящ за модулни системи, предназначени за работа с оборудване за изгаряне на дърва. AISI 316 – освен никел и хром, съдържа и молибден, който е отговорен за устойчивостта на корозия на външна среда.

Избор на кюнци и цена

Този клас стомана се използва за производство на неръждаеми тръби за комини, използвани за работа с оборудване на дизелово гориво и газ. AISI 310 – съдържа повишено количество никел и хром, съответно 22% и 26%, поради което има най-висока топлоустойчивост. Комините от неръждаема стомана AISI 310 са предназначени за системи, в които въглища и кокс се използват като гориво. Ако се интересувате от тръба за комин от неръждаема стомана, чиято цена е по-демократична, за да създадете отоплителна система за временна конструкция, тогава можете да предпочетете евтина феритна стомана марки AISI 430, AISI 439, характеризираща се с по-ниско съдържание на хром и липса на никел в състава на сплавта, предназначен за използване в нискоагресивна среда и при термично натоварване не по-голямо от 400 градуса по целций. За неръждаемите кюнци в София цената варира не само в зависимост от дебелината и степента на стоманата, но и от диаметъра.

| Newsphere by AF themes.