Кюнци за печка

кюнци за печка

Кюнци за печка

Неръждаемата стомана се използва за производство на нефтопроводи и комини на кораби. Тоест материалът е много надежден, той не се деформира при слабо механично напрежение. Устойчив е на корозия и може да издържи на температури, при които полимерните аналози губят своите свойства. Устойчивостта на агресивни среди не оставя шанс за отлагания, които се образуват по вътрешните стени на тръбопроводи за топлоснабдяване. Те се използват в системи за отстраняване на дим, климатизация и вентилация. Основната функция и обхвата на приложението са отопление. Кюнците от неръждаема стомана се различават от останалите по отношение на експлоатационния живот. Те не се променят след 50 години. Надеждността определя цената. Кюнци за печка от неръждаема стомана издържат на температурни колебания без никакви проблеми и се използват при всякакви климатични условия.

Кюнци за печка

Кюнците се монтират посредством фланцови връзки или монтиране. Работата не изисква използване на специално оборудване или висококвалифициран специалист. В ежедневието най-често се използва монтиране на кюнци един в друг. Кюнците от неръждаема стомана съчетават издръжливост, механична якост, предсказуемост при продължителна експлоатация. Стабилност на формата и устойчивост. Устойчивостта на корозия, якостните характеристики, пластичността на конструктивния материал, позволяват производството и използването на кюнци, фитинги с малка дебелина на стената и използването на съвременни инсталационни технологии. Кюнците от неръждаема стомана на MGinox съдържат гама от легирана стомана AISI 304, която е оптимална за повечето приложения. Свързването на кюнци, свързване към печки и котли се извършва много лесно. Обхватът на компанията MGinox за производство и продажба на кюнци. Обхваща системи за отопление с номинално налягане до 16 бара и температура на отоплителното тяло до 700° C.

Тръби от неръждаема стомана

Когато се сравняват разходите за различни тръбни системи, трябва да се вземат предвид инсталационните разходи. И така, тръбите и фитингите които се монтират по къщите на всички системи, изработени от полипропилен, са около три пъти по-евтини от неръждаемата стомана. Но инсталирането на полипропиленови тръбопроводи ще бъде два пъти и с всички взети предвид надценки шест пъти по-скъпо. Нашата компания доставя тръби от неръждаема стомана. Видът на тръбите зависи от това за какво са предназначени, съответно, според изискванията и стандартите. Ние предлагаме широка гама от тръби от неръждаема стомана: кръгли, квадратни, правоъгълни, U-профил. Огромен избор от различни диаметри. Ние предлагаме кръгли заварени и безшевни тръби от неръждаема стомана. Стандартната дължина на тръбата е 6 метра, но според индивидуалните поръчки ние доставяме тръби от неръждаема стомана с нестандартна дължина. Всички тръби, доставени от нашата компания, отговарят на международните стандарти за качество.

Характеристики на тръби от неръждаема стомана

Легиращите добавки на хром, никел и молибден придават по-голяма устойчивост на корозия на високолегирана неръждаема стомана. Тръбопроводите от неръждаема стомана са най-хигиенични и безопасни, имат почти неограничен експлоатационен живот. Те се използват за транспортиране както на течни, така и на газообразни среди в най-различни индустрии: от химическа до отоплителна. В ежедневието тръбите от неръждаема стомана се използват при изграждането на различни видове системи като. Захранване на парно със студена и топла вода, отопление. Включително и колектори и колекторни кутии, устройства за регулиране на температурата за полагане на тръби в под. Отгряти неръждаеми гъвкави гофрирани тръби и фитинги. Създадени с помощта на иновативни технологии, се отличават такива продукти: гъвкавост – лесно е да се огъва без използване на инструменти и устройства, минималният радиус на огъване е 2 – 2,5 диаметъра. Устойчивост на механично напрежение и воден удар. Ниско специфично тегло.

Предимства на кюнците от неръждаема стомана

В София и софийска област и други региони на България можете да закупите кюнци от неръждаема стомана на достъпна цена. В строителните хипермаркети и онлайн магазини на MGinox с доставка от Еконт Експрес. Също така от нас можете да закупите всички елементи които са необходими за инсталирането им. Предимства на нашите кюнци за печка, устойчив на корозия, може да се използват дори при неблагоприятни условия на околната среда. Имат дълъг експлоатационен живот, устойчиви са на износване, не подлежат на линейно разширение. Може да се използват в отоплителните системи, те са издръжливи и имат значителна твърдост. Понасят добре ниски и високи температури, могат да издържат на температури до 700 градуса по Целзий без последствия.

Ползи от производствения процес

Предимства на заварените тръби. Заварените тръби обикновено са по-рентабилни от техните безшевни еквиваленти. Заварените тръби обикновено са по-лесно достъпни, отколкото безшевните. По-дългото време за производство на безшевните тръби може не само да направи проблемите на времето. Но също така позволява повече време за промяна на цената на материалите. Дебелината на стената на заварените тръби обикновено е по-последователна от тази на безшевните тръби. Вътрешната повърхност на заварените тръби може да бъде проверена преди производството, което не е възможно при безшевните. Предимства на безшевните тръби. Основното възприемано предимство на безшевните тръби е, че те нямат заваръчен шев. Безшевните тръби осигуряват спокойствие. Въпреки че не трябва да има проблеми с шевовете на заварените тръби, доставени от реномирани производители. Безшевните тръби имат по-добра овалност или закръгленост, отколкото заварените тръби.

Изисквания за спецификация

Нашата широчина и дълбочина на кюнци както на безшевни, така и на заварени кюнци от неръждаема стомана със сигурност ще покрие вашите изисквания. Нашата цел е да сертифицираме многократно запасите си до максималния брой индустриални стандартни спецификации на тръби от неръждаема стомана. За тръби и тръбопроводи неръждаема стомана тип 304 е често срещан избор, тъй като е силно устойчива на химикали и корозия. Въпреки това, неръждаемата стомана тип 304 не е съвместима с приложения, при които температурите падат между 800 и 1640 градуса по Фаренхайт. Тъй като е склонна към утаяване с карбид, резултат от ограничението на съдържанието на въглерод в материала до 0,08%. Неръждаемата стомана тип 304L заобикаля този проблем, тъй като има по-ниска граница на съдържание на въглерод и следователно може да бъде подложена на заваряване и приложения с по-висока температура.

Тръби от неръждаема стомана за обща устойчивост на корозия

Тази обща категория стомана е подходяща за приложения, които изискват устойчивост на корозия над останалите качества. Феритни или мартенситни видове стомана се произвеждат или за топлинна обработка, или за отгряване. Аустенитни неръждаеми стомани, тези с високо съдържание на хром и никел, предлагат още по-голяма устойчивост и могат да се използват при същите общи условия като феритни и мартензитни видове. Ако търсите кюнци за печка от неръждаема стомана с гаранционен срок от 30 години и на ниска цена, заповядайте в магазините на MGinox в София и страната.

| Newsphere by AF themes.