кюнци

Кюнци от инокс

Независимо дали имате чисто нова печка или подменяте старата, винаги трябва да сте сигурни, че имате подходящи кюнци, през които да излиза пушека. Кюнците са силно препоръчителни за печки, особено за тези, които изгарят въглища. Чрез намаляване на обема на вашия комин, иноксовите кюнци от неръждаема стомана може да помогнат за подобряване на тегленето на комина. Както и подпомагането на ефективността да запазите кюнците от опасни течове на въглероден окис. Тук в MGinox можете да намерите най-висококачествените кюнци от неръждаема стомана, на фантастично ниска цена. Налични за закупуване с избор на надеждни марки, ние предлагаме кюнци с диаметри от 100 до 250 милиметра. Така че при нас може да намерите точния размер, от който се нуждаете. Нашите кюнци от иноксова стомана се предлагат с 30 годишна гаранция. Всяка печка или камина трябва да има вертикален комин, работещ по естествена тяга за изтичане на димни газове към атмосферата.

Кюнци от неръждаема стомана

Ние сме най-големият магазин в София, специализиран в областта на димоотводи за печка с единични и двойни изолирани стени. Ние гарантираме високо качество на разумна цена. С удоволствие ще ви помогнем да изберете необходимите елементи, от които се нуждаете и ще ви помогнем да разрешите проблема. Всички димоотводи са изработени от неръждаема стомана. За двойностенни кюнци като изолационен материал се използва керамична вълна от най-високо качество. Всеки продукт, който намерите в нашия магазин, е проектиран за отвеждане на димните газове и за обновяване на съществуващите продукти. Нашите кюнци може да се използват за печки на газ, печки на въглища или печки на дърва, печки за пелети или печки на масло. Нашите продукти могат да се използват вътре и извън къщата. Характеристиките на нашите артикули са: отлично качество, най-ниски цени на пазара и гаранция от 30 години.

Безопасни ефективни и лесни за монтиране

Двойностенните кюнци за комин позволяват да се монтира печка практически навсякъде в къщата. Независимо дали се намира в съществуващ имот или нова къща. Двойно изолираните димоотводи за комин Ви позволяват да инсталирате нов комин, който е безопасен, ефективен и лесен за монтиране. Независимо дали ще изберете черен емайл, инокс или неръждаема стомана, те лесно се вписват заедно. Произвеждаме, доставяме и продаваме кюнци над 20 години. Можем да ви посъветваме каква гъвкава система за подплата е най-подходяща за вашата ситуация и да предоставим всички материали, които са ви необходими за работата. Всички наши продукти се предлагат с 30 години гаранция. Кюнците за печка или димоотводи за печка, както ги наричат още, са едностенни или двустенно изолирани тръби, произведени и покрити с най-високи стандарти нисковъглеродна стомана. Всички компоненти на тръбите са покрити както отвътре, така и отвън с високотемпературно киселинно покритие.

Приложение на кюнци

Поради химическата спецификация на стоманата, използвана за тръби, те притежават отлично покритие. Кюнците за печка са проектирани като свързваща тръба с високотемпературно и киселинно устойчиво покритие. Които са подходящи за използване на печки за дърва. Печки на газ и много горивни уреди с мощност до 50kW, с максимална работна температура на димните газове до 450 ° C. Кюнците за печка трябва да се използват само за свързване от печката към комина чрез преход. В никакъв случай не трябва да преминават през запалим под. Отработените газове и други странични продукти от изгарянето на печката се изхвърлят в атмосферата чрез правилно монтирана тръба на комина. Това позволява на печката да гори правилно и спира замърсяването на въздуха в помещенията. Нашият бизнес се основава на нашата репутация, отлични срокове за доставка, ненадминати цени и консултантска услуга. Моля, уверете се, че вашите стоки са пристигнали.

Често задавани въпроси за кюнци

Колко горещо стават двойно изолираните кюнци за печка? Двойно изолираните кюнци за печка ще се нагреят, когато се използват, външната част на кюнците за печка може да бъде над 90 градуса. Температурата на кюнците за печка ще варира в зависимост от: киловатите на печката, какво гориво се изгаря. Дължината на кюнците за печка и външната температура. Какво представляват двойно изолираните кюнци за печка? Двустенните кюнци са двуслойна изолирана метална тръба за димоотвод от неръждаема стомана, която изхвърля дима от печките на дърва в атмосферата. Системата, която предлагаме, се отличава с опростен дизайн за по-лесна инсталация. Защо да използваме двойно изолираните кюнци за печка? В сгради, в които вече няма комин, ви позволява да имате печка в почти всяка стая, като създавате димоотвод, за да отстраните газовете от печката навън. Това може да излезе през вътрешната стена, след това да се изкачи по външната страна на сградата или нагоре през таваните и да излезе през покрива.

Как да свържете двойно изолираните кюнци към печката?

За свързване на двойно изолираните кюнци към печката за всякакъв вид гориво може да се използва свързваща тръба за печка. Която позволява повече топлина в помещението чрез използването на кюнци с една стена. Двойно изолираните кюнци също може да се свържат направо към накрайника на печката. Правилната инсталация е важна за предотвратяване на пожари в комина и за осигуряване на бързото отстраняване на дима от сградата. Независимо от конкретните обстоятелства, има някои стандартни насоки, които всяка инсталация трябва да следва: Кюнците за печка трябва да се използват само като свързваща част между вашата печка и комина. Те никога не трябва да преминават през стени, тавани, подове или прозорци. За тази цел трябва да се използват други продукти, като двойно изолираната стена. Избягвайте завоите ако е възможно. Колкото по-малко завои имат тръбите, толкова по-добра ще бъде тягата на печката. Когато инсталирате, не забравяйте, че колкото по-висок е коминът, толкова по-добра ще бъде тягата. След монтажа не забравяйте да инсталирате и шапка в горната част на комина, за да предотвратите навлизането на птички и дъжд в комина.

Фирмата предлага още:

Димоотводи
Кюнци в София
Кюнци за печка
Кюнци за комин
Каталог за кюнци
Кюнци за пелетни котли

| Newsphere by AF themes.